Overzicht cognitive games

 • Doodle Jump

  Probeer steeds hoger te komen door van het ene platform naar het andere platform te springen. Pas wel goed op dat je niet naar beneden valt of tegen een van de monsters springt.

  Je kan sturen door jouw smartphone of tablet naar links of naar rechts te kantelen. Doodle Jump kan je op je smartphone of tablet spelen.

 • Subwaqy Surfers

  Help Jake, Tricky & Fresh om te ontsnappen uit handen van de barse inspecteur en zijn hond.

  Spuit zo snel als je kunt en ren tussen de treinen door om te ontsnappen. Verzamel tijdens het rennen muntjes om later coole dingen mee te kunnen doen. Jake, Tricky & Fresh rennen zelf, jij hoeft ze alleen maar de goede kant op te sturen.

  Dit spel kun je spelen op android, ios en windows telefoons of tablets.

 • Square it!

  Square it is een puzzel spelletje. Veeg met je vinger over je scherm om het vierkant te bewegen. Het doel is om de vorm te vullen zonder twee keer op dezelfde plek te komen. Er zijn heel veel kleurrijke levels om uit te spelen, en ze worden steeds uitdagender.

  Square it kun je installeren op je iOS en Android apparaten.

 • Audio Game Hub

  Audio Game Hub is een verzameling van 12 minimale arcade games. Deze spellen zijn vooral op basis van geluid maar ook wel met beelden, hierdoor is het toegankelijk voor iedereen!

  Audio Game Hub bevat verschillende spellen zoals Boogschieten, Casino Games, Bomb Disarmer en andere klassieke Arcade games. Je kunt deze spelletjes spelen met een paar klikken en swipes en je wordt geholpen door een 3D-audio.

  Het spel is beschikbaar voor Android-telefoons, iPhones en Windows-pc’s.

 • Slither.io

  Eet zo veel mogelijk bolletjes om de slang het grootst van allemaal te laten worden. Pas goed op voor de andere slangen, want als je tegen ze aan komt ben je af. Zorg er wel voor dat je verbonden bent met Wi-Fi, anders kan je het spel niet spelen.

  Je kan Slither spelen op je smartphone, tablet of computer.

 • Peggle

  Combineer jouw handigheid met een beetje geluk om jouw best mogelijke schot te vuren en alle oranje blokjes weg te schieten. Probeer hogere scores te behalen en extra ballen te verdienen door de ballen stijlvol af te vuren.

  Als je verder komt in het spel krijg je andere poppetjes om mee te spelen. Elk poppetje heeft zijn eigen superkrachten.
  Je kan Peggle op je smartphone, tablet, computer, Xbox en Playstation spelen.

 • Tiny C1ic Arcade

  Tiny C1ic Arcade

  Dit zijn een aantal verschillende spellen. Je kunt het leukste spel selecteren. Je kunt dat dan direct gaan spelen

  Het zijn zeer eenvoudige spellen, er is geen uitleg nodig. Alle spellen zijn aan te passen om met een webcam of microfoon te spelen. De spellen zijn in hoog contrast gemaakt. Het spel speel je met het toetsenbord.

  Je speelt dit op je computer.